Lucrez 1:1 cu oameni pentru a-i sprijini să-și atingă obiectivele personale sau profesionale dorite.


Consider schimbarea o călătorie în care tu ești șoferul mașinii, iar eu copilotul și lucrăm împreună pentru a ajunge în locul în care îți dorești să fii. Rolul meu este să te ghidez astfel încât să găsești soluțiile potrivite pentru contextul și ritmul tău, să descoperi perspective noi și să faci schimbări sănătoase și sustenabile în acord cu ceea ce ți-ai propus.

Dacă dorești să lucrăm împreună, completează formularul acesta sau trimite-mi un email pe adresa hello@mariaarbone.ro. Scrie-mi pe scurt provocarea prin care treci sau obiectivul tău și te voi contacta pentru a stabili o conversație de discovery (această primă sesiune este gratuită).

Cu ce te pot ajuta:

  • Să capeți claritate atunci când te afli în fața unor provocări și decizii, astfel încât să te deblochezi.
  • Să construiești obiceiuri mai bune și o structură internă pe care să o folosești pentru alte schimbări.
  • Să devii mai productiv și să-ți folosești timpul mai bine.
  • Să ai o relație mai bună cu tine.
  • Să dezvolți relații mai bune cu cei din jur sau cu partenerul de viață.
  • Să evoluezi în carieră. Sau să o iei de la 0 în carieră.
  • Să gestionezi mai bine stresul, conflictele, emoțiile și să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare.

Cum te pot ajuta:

Cel mai ușor mod de a afla este prin a stabili o sesiune de discovery.
În cadrul acesteia vom explora împreună ce schimbări îți dorești să faci, ce obiective ai, ce simți că te împiedică să le atingi, ce ai încercat până acum, ce poți face de acum și cum vom măsura progresul.

Ședința de discovery este gratuită și nu ai nicio obligație să continui după această sesiune în cazul în care nu-ți dorești.

Folosesc Change Strategy Method (CSM), un proces construit de Andrei Roșca.
CSM este o metodă interdisciplinară de facilitare a schimbării. Este centrată pe prezent și orientată către viitor, pragmatică, se concentrează pe rezultate și încurajează acțiunea și asumarea responsabilității.
Change Strategy folosește tehnici din coaching-ul co-activ, Intervenții Strategice, Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Neuro-Linguistic Programming (NLP), Milton Model, Ericksonian Hypnosis și Nonviolent Communication.

Practic, un Change Strategist construiește un proces unic, personalizat pentru tine prin care te ajută să-ți găsești propriile soluții și să-ți accelerezi dezvoltarea. Dacă ești curios/ă să afli mai multe despre proces, cum diferă Change Strategy Method de coachingul clasic, de consultanță sau terapie, poți asculta podcastul Cu ce te poate ajuta efectiv un change strategist și cu ce te poate ajuta un psihoterapeut?

Pagină modificată ultima oară în: mai 2022