În procesele 1-la-1, parcurg împreună cu omul din fața mea o bucată de drum din viața lui. Sunt recunoscătoare pentru fiecare călătorie în parte. Mai jos poți vedea feedback și gânduri de la o parte dintre oamenii cu care am lucrat până acum.

Dacă dorești să lucrăm împreună, completează formularul acesta sau trimite-mi un email pe adresa hello@mariaarbone.ro. Descrie-mi pe scurt provocarea prin care treci sau obiectivul tău și te voi contacta pentru a stabili o conversație de discovery (această primă sesiune este gratuită).

Maria e omul la care poți să apelezi cu încredere când ai nevoie de o oglindă sinceră pentru ceea ce ești. Cel mai probabil, procesul tău va fi diferit de al meu pentru că ea știe să personalizeze fiecare pas în funcție de obiectivele tale. M-a ajutat mult grija ei în proces și mi-a adus claritate pentru viața profesională, dar și pentru acasă. Mult succes și inspirație pe mai departe, Maria! (Andreea Alexandra Ceornei, Copywriter & Brand Developer)


Îți mulțumesc, Maria, pentru răbdarea pe care o ai cu mine și pe care ai avut o de la bun început. Recunosc că la începutul sesiunilor cu tine am știut că este un proces, un drum pe care îl parcurg mai ușor fiind ajutat și de către tine, dar în timp am realizat că „Adevărul Acțiunilor” pe care mi le doresc se află doar în mine, nu trebuie decât să îi dau viață, să-l las să iasă pentru a fi auzit și văzut. Apreciez calmul și simplitatea modului tău de a da mai departe ce ai experimentat și tu. Ma bucur că am putut colabora și că te am cunoscut. Respect și recunoștință !!! 🙏🙏🙏 (Costi Teșileanu, Courier driver)


Am simțit-o pe Maria alături de la primul minut petrecut împreună. Am ajuns la ea cu un blocaj și am ajuns să lucrez la mine. Sesiunile cu ea au impactat tot ceea ce fac și m-au ajutat să realizez că este în atribuția mea să cresc, să balansez partea rațională și emoțională. În tot procesul, Maria a fost răbdătoare, un adevărat ghid în procesul meu de explorare, cu toate instrumentele pentru a mă provoca să îmi deslușesc enigmele. M-a înțeles, m-a susținut, m-a provocat și știu că a fost pentru mine persoana potrivită și aliatul perfect pentru schimbare. Mi-a dat multă valoare pe parcurs, informații din infuzia de know-how, lucru efectiv, uitându-mă în spate, simt că am plătit prea puțin pentru ceea ce am primit. (gege)


Sunt într-o perioadă a vieții în care atât entuziasmul pentru ceea ce fac, cât și orientarea într-o anumită direcție, lipsesc cu desăvârșire. Maria a venit în acest context cu o bază care să mă scoată la liman și pe care să pot construi mai departe, puțin câte puțin, în sensul în care îmi voi da seama că doresc sa merg. Datorită atenției sale deosebite, precum și empatiei ți dorinței de a înțelege mai bine persoana cu care discută și situația în care aceasta se află, ea a reușit să surprindă anumite aspecte pe care am construit împreună diferite soluții practice și ușor aplicabile. O recomand cu drag datorită abilităților ei practice, dar mai ales empatiei de care dispune și modului în care reușește să creeze un mediu cald și sigur, chiar și de la distanță. (Cristina)


Omul potrivit la timpul potrivit face minuni. Cam așa as descrie-o pe Maria și interacțiunile cu ea. Reușește să surprindă esența într-o discuție, să scoată la suprafață valoarea ta personală și să-ți dea imboldul necesar pentru a lua cele mai bune decizii.

Mulțumesc, Maria pentru ghidare și susținere, pentru motivația și încrederea cu care plec după fiecare discuție cu tine, pentru entuziasmul și bucuria pe care am învățat să le practic și să le descopăr în fiecare zi. (Claudia)


Două cuvinte esențiale aș alege pentru descrierea Mariei și a modului în care am lucrat cu ea: încredere și răbdare. Pentru că asta mi-a oferit interacțiunea cu ea: încredere că am ales omul potrivit cu care să lucrez, încredere că am să reușit să mă apropii de obiectivul propus, încredere în mine și în deciziile mele. 

I-am cerut ajutorul pe consiliere în carieră. M-am gândit, la început, că o să fie foarte simplu, că Maria va avea o cheiță magică cu care deschide un sertar de unde eu pot să-mi aleg oportunitățile și opțiunile profesionale. Și că poate o să se întâmple totul într-o singură ședință. 

Not, n-a fost așa. Am luat-o de la firul ierbii, cum s-ar zice în popor, am trecut prin câteva etape (grele pentru mine) în care mi-am descoperit vulnerabilități de care nu aveam habar, apoi am trecut la etape de acceptare, asumare, căutări și îmbunătățiri. 

Iar la final, a ieșit varianta: ok, știu ce vreau să fac, știu cum trebuie să fac, acum va trebui să am răbdare să se întâmple.  

Mulțumesc, Maria, pentru această experiență! (Didona, Specialist PR & Marketing)


Maria a avut deschiderea și disponibilitatea să mă ajute să-mi dau seama ce este important pentru mine, ce fac pentru mine vs pentru alții, ce vreau să termin dat fiind că e pentru mine și strategii pentru a-mi gestiona timpul ca să dorm mai mult. Este foarte prietenoasă în abordare, știe să asculte și are multe metode de anamneză și coaching cu ea, care m-au făcut să văd diversele aspecte care contribuiau la atingerea sau nu a obiectivelor mele. (Cristina I., Manager)


Maria a fost omul meu de bază în ultimele luni („my person”), cu ajutorul căreia am reușit să deblochez niște situații care îmi stăteau în calea atingerii obiectivului meu, m-a susținut, mi-a subliniat ce e cu adevărat important, mi-a oglindit cuvintele mele și mi-a adus multă lumină, liniște și înțelegere. După finalizarea ședințelor de coach știu care e direcția pe care trebuie să o urmez, iar la Maria știu că mă voi întoarce cu mult drag și deschidere dacă voi mai avea nevoie de ghidare. (Cristina M.)

Dacă dorești să lucrăm împreună, completează formularul acesta sau trimite-mi un email pe adresa hello@mariaarbone.ro. Descrie-mi pe scurt provocarea prin care treci sau obiectivul tău și te voi contacta pentru a stabili o conversație de discovery (această primă sesiune este gratuită).

Pagină modificată ultima oară în: mai 2022